Esküvő fotózás, esküvői fotós, esküvő fotózás budapest, wedding photography, portré fotózás, fotós, újszülött fotózás, enteriőr fotózás, rendezvény fotózás, családi fotózás,  divat fashion fotózás, boudoir fotózás, glamour fotózás

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

press to zoom
Esküvő fotózás Budapest
Esküvő fotózás Budapest

press to zoom
Esküvő fotózás Budapest
Esküvő fotózás Budapest

press to zoom
1/54

Mit adhat neked egy professzionális esküvő fotós?

Életed Képét, de komolyan!

Elsősorban persze gyönyörű és megismételhetetlen pillanatokról készült kiváló minőségű képeket. Ezek a képek 5-10 év múlva visszanézve is boldog könnyeket csalnak majd a szeretteid és a Te szemedbe. Ezek a nagy napotok olyan érzelmileg töltött pillanatai, amit egy professzionális esküvő fotós úgy tud megörökíteni, mint senki más. Olyan szögből, beállításból fotóz, hogy a témát kiemelve a lehető legjobban visszaadja ezeket. Mivel a párok, nincsenek hozzászokva, hogy fotózzák őket, ami eleinte kényelmetlen lehet, a fotós dolga megteremteni azt a laza és mégis élményközpontú érzést, hangulatot, amely biztonságot ad a fotózás során. Erre tökéletes alkalmat ad a személyes találkozó és utána a jegyesfotózás. Egy jegyesfotózás alkalmával minden kiderül. Itt a fotós remek képet kap arról, melyik stílus az ami nektek a legmegfelelőbb, hogyan lehet veletek kommunikálni és elmondja mire kell odafigyelni, hogy az elkészült kép minden szempontból olyan legyen mint amilyet álmodni se mernétek. A nagy napon, mindenre odafigyel, együttműködik a szolgáltatókkal és a vendégekkel, hogy a végeredmény mindenkinek jó legyen. Akár fogja a kezed, mikor a készülődésnél izgulsz, hogy minden rendben lesz e. Ha kell gondoskodik az idegesítő Mari néniről, hogy ne zavarjon, és mégis olyan képet készít róla, hogy azzal minden rokonnak örömet okoz. Mivel sok éves tapasztalata van, tudja mikor, hol kell állni a megfelelő pillanat megörökítéséhez. Szóval azon kívűl, hogy végzi a dolgát, egész nap téged, titeket figyel, és mint az úttörő, ott segít ahol tud.

kreatív
csomag

egy szertartás

kreatív fotózás

100db kép

2-3 óra rendelkezésre állás

digitálisan letölthető képek

Ár: 150.000Ft

szerelem csomag

 szertartások

aznapos kreatív fotózás

lakodalom fotózása

500db kép

10 óra rendelkezésre állás

pendrive-on átadott képek

Ár: 250.000Ft

nagy nap csomag

készülődés

szertartások 

aznapos kreatív fotózás

lakodalom fotózása

jegyesfotózás

600db kép

12 órás rendelkezésre állás

pendrive-on átadott képek

Ár: 300.000Ft

exkluzív csomag

készülődés

szertartások 

külön napos kreatív fotózás

lakodalom fotózása

jegyesfotózás

800db kép

14 órás rendelkezésre állás

pendrive-on átadott képek

Ár: 400.000Ft

ÉRTÉKELÉSEK

Az esküvőnk óta számtalanszor visszanéztem már a képket. Nem tudom elmondani mennyire örülök hogy Te fotóztad életünk nagy eseményét! Érzelemgazdag, kiváló minőségű, a lényeget ünneplő képsorozatot kaptunk tőled. Rengeteg részlet felelevenedik előttem ahogy nézem őket. A határtalan boldogságunk, az izgalom, a jelenlévőkkel váltott kedves szavak, poénok, a fogadalmak... Anno nem köszöntem meg igazán. Tudnod kell hogy ezekért a képekért örökké hálás leszek!

Tibor és  Viktória